Firmaordning blomster

Fast firmaaftale

Hvilket indtryk skal jeres kunder få af virksomheden, når de besøger jer? Her kan det gøre en stor forskel at møde gæsterne med flot blomsterudsmykning i receptionen, i mødelokalet samt rundt omkring på kontoret. Det skaber den rette professionelle stemning, og skaber samtidig trygge rammer med repræsentationen af en virksomhed, hvor der er styr på tingene.

Vi tilbyder faste aftaler til virksomheder, som hver uge kan få leveret nye, forfriskende blomsterdekorationer til kontoret. Vores blomsterløsninger er skræddersyet til virksomheden og underspiller virksomhedens identitet og historie.

Se vores galleri

For at sikre en høj standard, som vi selv og vores kunder kan finde sig tilfreds med, håndplukker vi hvert eneste blomst, så vi altid kan garantere den høje kvalitet. Intet er halvhjertet hos os, og der er lagt stor tanke og passion i hvert blomsterdesign.

Samtidig er det vigtigt for os at kreere stilfulde designs på bæredygtig vis. Derfor fører vi vores forretning, så vi skaber minimalt spild, og udfører affaldssortering.